Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за климатик на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за климатик на Алфа 147

Здравейте,

Днес сутринта ми сложиха аларма на колата и чак вечерта забелязох следното (което не знам дали не е нормално) - като натисна копчето за климатика лампичката не светва и климатика, разибра се не тръгва. Това заради ниските температури тези дни ли е или просто онзи, които ми слага алармата си е оставил ръцете?
    Също така копчето за вентилацията се изключва автоматично щом включа на контакт (т.е светва), не зависимо дали съм го включил преди това, а до преди днес си стоеше включено постоянно.
    Ще съм благодарен за съвет и се извинявам ако въпроса е малко малоумен

Според мен са резнали там където не трябва.А къде, само те си знаят.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

ако е зимал ток от бушоните може да е разкачил нещо , аз бих почнал да търся от там
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
        ако е зимал ток от бушоните може да е разкачил нещо , аз бих почнал да търся от там
        Аз пък бих му се обадил.

Ако си само с Клима.
        Копчето за вентилация светва всеки път като дадеш контакт,дори да го изключуш,след като запалиш пак светва.....
        Никога не ми се е случвало да натиска копчето на климатика и да не заработи......
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Абе да използвам тази тема...пак искам да питам за климатик...
          На моята 156-а, шайбата на компресора на климатика е подбита, тоест една част от канала е подбита и захабява ремъка.
          Знам, че смяната на шайбата е доста трудна-трябва да се сваля компресора, да се източва фреона, бля бля....
          Дали може да се ремонтира по друг начин?! Да се изправи някакси?!
          ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
          DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Шайбата не подлежи на ремонт, следва подмяна

Comment

Working...
            X